▶️CiU de Mataró finta Bote i ofereix espais “de suport” per al referèndum

Quim Fernàndez

El primer tinent d’alcalde i regidor de l’àrea de Participació Ciutadana de Mataró, Joaquim Fernández, va oferir ahir locals per a la realització del referèndum de diumenge al delegat territorial de la Generalitat, Miquel Àngel Escobar. Segons informa el diari El Punt Avui, encara que no siguin utilitzats com a col·legis electorals, els locals, assegura Fernández, poden ser útils per al desenvolupament del referèndum. En declaracions a Ràdio Premià de Mar, Joaquim Fernández ha justificat la proposta davant els fets que s’estan vivint arreu del país i a menys d’una setmana de la celebració del referèndum.

Fernández ha afegit que esta esperant una resposta sobre la qüestió per part de l’alcalde mataroní, David Bote. En aquest sentit, Fernández es planteja un possible trencament del pacte de govern entre PSC i CiU. El tinent d’alcalde també s’ha desplaçat fins les portes dels jutjats per donar suport a Miquel Buch i ha afirmat que “arribar a veure els alcaldes entrar als jutjats era impensable” i que “hi ha gent que no dóna suport a la independència però sí a la democràcia”:

Fernández ha afegit que passat l’1-O s’haurà de fer anàlisi per veure qui ha fet cada cosa dins l’Ajuntament de Mataró durant la campanya.

Escolta l’entrevista sencera a Quim Fernández:

Translate »