▶️Comunicat de l’Esplai Parroquial després de l’episodi a Saldes: “nosaltres i les famílies coneixíem la previsió meteorològica”

Monitors de l'Esplai ParroquialMonitors de l'Esplai Parroquial

Primeres declaracions de responsables de l’Esplai Parroquial dos dies després de la seva arribada a Premià de Mar després d’haver estat evacuats de la casa de colònies de Saldes. En un comunicat enregistrat enviat a aquest redacció via WhatsApp, els monitors asseguren que la sortida conjunta del cap de setmana va ser programada amb molta previsió i comptant que es faria en condicions de neu. Escoltem Sandra Calcat, membre de l’Equip de Responsables de l’Esplai Parroquial:

En el mateix comunicat llegit els responsables de l’Esplai manifesten l’agraïment pel seu suport i ajut a la casa de colònies de Saldes, a particulars, entitats i institucions, incloent-hi l’Ajuntament, i als serveis d’emergències. El comunicat, que no aporta més explicacions, acaba demanant que no es difongui informació no contrastada, i respecte pels integrants de l’expedició i les seves famílies.

Escolta la notícia sencera:

Translate »