▶️Concentracions, cassolades, tuits i tractorades

Imatge dels tractors maresmencs a BarcelonaImatge dels tractors maresmencs a Barcelona

Els fets d’ahir a Barcelona van suscitar també a Premià de Mar i al Maresme mostres d’indignació i protesta al carrer i reaccions de polítics i teixit associatiu a les xarxes. Al nostre municipi, com a la majoria de poblacions de la rodalia, hi va haver concentració de veïns a la plaça de la vila al vespre i cassolada a les 10 de la nit. I en clau comarcal, una vintena de tractors van anar de Mataró a Barcelona per donar suport a les manifestacions. Un dels pagesos que hi va participar, Joan Masjoan, parlava per Maresme360:

A xarxes socials trobem reaccions de polítics independentistes premianencs de rebuig a les actuacions policials i cridant a la mobilització, i també reaccions com la de David Gutiérrez, del PSC, que diu “este es el resultado cuando se desprecia el diálogo i la política” o de Josep Maria Cano de Ciutadans, que reconeix la feina, diu, dels “servidors públics”. També consignem comunicacions de protesta de DeBòlit, Pirates i Premianencs i CN Premià. En matèria de convocatòries Crida Premianenca celebra avui al centre cívic un debat titulat ‘República i Procés Constituent a Debat’. La regidora Brenda Bär ens el presentava:

El debat es fa a 2/4 de 8 del vespre al centre cívic i venen a parlar David Caño, membre d’USTEC-IAC, i Marc Casanovas, redactor de Viento Sur.

Escolta la notícia sencera:

Translate »