▶️Divendres tindrà lloc l’Enterrament de la Consulta, amb què l’assemblea de Can Sanpere vol denunciar “l’engany” del govern

Foto recent del barri de la fàbricaFoto recent del barri de la fàbrica

L’assemblea de Can Sanpere celebrarà aquest divendres l’Enterrament de la Consulta, convocatòria simbòlica amb la qual volen denunciar el que, a criteri del col·lectiu, ha estat “un engany” de l’equip de govern. Divendres es va celebrar una assemblea extraordinària a la fàbrica en la qual es va acordar fer aquest acte i també es va continuar donant forma a la concentració del 5 de maig, dia del desallotjament. Escoltem el portaveu Xavi Álvarez:

L’assemblea ha publicat d’altra banda un comunicat (veure més avall) on insisteixen a negar els arguments que van fer públics CiU i PSC en un full informatiu la setmana passada (fulletó govern cara i Fulletó govern dors), especialment pel que fa al cost de convertir Can Sanpere en un espai públic i als sacrificis financers que això demanaria a les butxaques dels premianencs. També han emès un comunicat conjunt en la mateixa línia aquest matí els partits Crida Premianenca, Coalició d’Esquerres i Podem Premià (Resposta Can Sanpere 240417)

Escolta l’entrevista a Xavi Álvarez:

Comunicat de l’assemblea de resposta al full de CiU i PSC:

Translate »