▶️El Club Nàutic nega que les seves obres pateixin cap retard i l’inici de l’activitat comercial al port és un interrogant

L'antic edifici del Club Nàutic des de la N2L'antic edifici del Club Nàutic des de la N2

El Club Nàutic de Premià de Mar ha afirmat avui que les obres de construcció de la nova seu avancen a bon ritme i que, segons contracte, el lliurament de les claus està previst pel mes de febrer. No obstant això, el club assegura que en cap cas pot estar sense seu social i que per tant no pot deixar i enderrocar l’antiga abans de traslladar-se a la nova. Això, com explicàvem ahir, impediria que el nou port disposés de la totalitat de la zona verda projectada en el moment que s’ha previst l’obertura del nou equipament i l’inici de l’activitat comercial. Toni Gallart és el comodor del Club Nàutic:

La zona verda projectada arran del futur passeig marítim tindrà una superfície total de 15.000 m2, 3.000 dels quals són ara terrenys de l’antic edifici del Club Nàutic; l’endarreriment de les obres faria, doncs, que aquesta porció quedés pendent quan s’inauguri el nou port i el nou centre comercial. El tinent d’alcalde de Territori, Antoni Subirà, ha dit que caldrà estudiar si aquesta circumstància pot suposar un impediment legal, i que si fos així s’abordarà el problema amb els grups municipals que van donar suport a la creació d’aquest equipament:

Dilluns s’ha de celebrar una reunió entre Ajuntament i Club Nàutic per a tractar aquesta qüestió.

Escolta l’entrevista a Toni Gallart:

Escolta l’entrevista a Antoni Subirà:

Translate »