▶️El ‘nou’ Consell Municipal de Cooperació es presenta aquest dissabte als premianencs

El diccionari que ha impulsat l'entitat premianenca Cooperació ActivaEl diccionari que ha impulsat l'entitat premianenca Cooperació Activa

El Consell Municipal de Cooperació es presenta i s’explica aquest dissabte davant els premianencs. En un acte al centre cívic, les quatre entitats de cooperació que en formen part explicaran la seva tasca particular i també els propòsits del mateix consell. Segons ha indicat avui Toni Rubí, de Cooperació Activa, al PN Matí, el Consell intenta actualitzar-se i donar-se a conèixer, però també deixar clares les seves línies de treball:

Actualment formen part del consell Proide, Sanprem, Taibatú i Cooperació Activa. Pel que fa a la relació que mantenen amb la regidoria de cooperació, Rubí s’ha mostrat molt complagut del compromís de la titular, Imma Morales, i de les subvencions que s’atorguen, que els últims dos anys -ha dit- han anat en augment. L’acte de dissabte, a les sis de la tarda, servirà també per presentar una campanya de sensibilització de Proide que es farà a Premià de Mar i també un diccionari wolof-català elaborat per un filòleg català d’origen senegalès.

Escolta l’entrevista a Toni Rubí:

Translate »