▶️El ple vota en contra del 155 tot i els matisos d’alguns grups i regidors

Imatge de la sala de plens ahir dimartsImatge de la sala de plens ahir dimarts

El ple de Premià de Mar va aprovar ahir en sessió extraordinària la moció per aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya que impulsaven l’ACM i l’AMI. La moció tenia quatre punts: fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre, condemnar la violació dels drets fonamentals dels catalans i les mesures repressives, instar al govern espanyol a aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya i donar compte de la votació a les parts implicades. Els partits independentistes van donar suport als quatre punts (llevat de la regidora de CiU Imma Morales que es va abstenir en els dos primers). Escoltem Pep Ripollès, d’ERC, Andreu Mumbrú de Crida i l’alcalde Miquel Buch:

Ciutadans i PP van votar en contra del conjunt de la moció. Escoltem Josep Maria Cano de Ciutadans i Joaquin Briones del PP:

El PSC va votar en contra del primer punt i la Coalició d’Esquerres s’hi va abstenir i totes dues formacions van votar favorablement la resta. Escoltem Rafa Fernàndez, de la Coalició d’Esquerres i David Gutiérrez, del PSC:

Convocats per l’ANC i el CDR, la sala de plens es va omplir de públic amb cartells demanant la llibertat de Sánchez i Cuixart i es va exhibir una pancarta demanant que CiU trenqui amb PSC al govern.

Escolta la crònica del ple:

Translate »