▶️El programa El Suplement explica avui a Vilassar de Dalt la seva immersió en la crisi dels refugiats

Emissió del Suplement des d'un camp de refugiats grec, amb participació de Sara MontesinosEmissió del Suplement des d'un camp de refugiats grec, amb participació de Sara Montesinos

Quatre periodistes del programa El Suplement de Catalunya Ràdio expliquen avui en un acte al Casal Popular de Vilassar de Dalt la seva experiència personal al voltant de la crisi dels refugiats. Tots quatre, amb el titular del programa Ricard Ustrell al capdavant, van participar d’un programa especial titulat ‘Les dues cares d’Europa’ que els va permetre conèixer de 1a mà la problemàtica. La Gemma Bonet, també periodista de Catalunya Ràdio i membre del casal vilassarenc, ha actuat d’enllaç i avui ens ha presentat l’acte:

Fem notar que va participar en aquest programa de ràdio especial, emès el desembre passat, la premianenca Sara Montesinos, voluntària en aquell moment en un camp de refugits grec. A més d’Ustrell, parlaran els periodistes Mercè Folch, Alba Grifell i Guillem Cabra. La xerrada comença a 2/4 de 8 del vespre.

Escolta l’entrevista a Gemma Bonet:

Translate »