▶️Els nous educadors de carrer ja recorren la ciutat

Els nous educadors ja han començat a treballar als carrers premianencsEls nous educadors ja han començat a treballar als carrers premianencs

Els nous educadors de carrer contractats per l’Ajuntament -dos que faran feina a la via pública i un tercer de coordinador- van començar a treballar ahir, quan es va celebrar una trobada amb polítics i tècnics d’ensenyament i serveis socials i una primera visita a les places de la Sardana i la Foneria. Segons el tinent d’alcalde d’atenció a les persones, David Gutiérrez, a partir d’ara s’ocuparan de localitzar situacions de conflicte o actituds incorrectes i dissenyar estratègies per corregir-les:

Gutiérrez ha indicat que l’equip mantindrà contacte constant amb les dues regidories implicades i amb la policia de proximitat. Els professionals, dos dels quals són premianencs (amb la qual cosa, ha dit el regidor, disposen ja d’un bagatge valuós), provenen de l’empresa Suara, que va guanyar la licitació. Es tracta d’una empresa que ja treballa en altres municipis catalans i també de fora de Catalunya.

Escolta l’entrevista a David Gutiérrez:

Translate »