▶️Miquel Buch, citat a declarar a Mataró dimarts 26 a les 10 del matí

Miquel Buch ahir dirigint-se als concentrats al passeig Lluís CompanysMiquel Buch ahir dirigint-se als concentrats al passeig Lluís Companys

L’alcalde de Premià de Mar Miquel Buch està citat a declarar davant la fiscalia dimarts vinent a les 10 del matí. Recordem que Buch declara en qualitat d’investigat per un presumpte delicte de desobediència per haver signat el decret de suport al referèndum convocat per l’1 d’octubre, com van fer més de 700 alcalde de tot el territori que ara estan també cridats a declarar. En declaracions a Premià Notícies, Buch s’ha mostrat tranquil i afirma que aquesta maniobra judicial és justament el que vulnera la legalitat:

Miquel Buch declararà davant la fiscalia als jutjats de Mataró.

D’alta banda les seccions sindicals de l’Ajuntament CCOO, UGT i CGT han expressat en un comunicat conjunt (Comunicat CCOO UGT CGT) “suport total” a l’alcalde i expressen -textualment- el seu “compromís en defensa dels marcs legals i institucionals que expressen la voluntat democràtica del poble català i la defensa de l’exercici del dret d’autodeterminació”. Per tot plegat fan una crida “a la mobilització pacífica de tots els treballadors i treballadores de l’ajuntament”.

Finalment la secció local de l’ANC celebra demà dissabte una arrossada popular de suport al referèndum de l’1 d’octubre. L’acte, sota l’eslògan d’’Àpats pel Sí’, busca ser reivindicatiu sense perdre l’esperit festiu. La coordinadora de l’ANC a Premià de Mar, Alba Oliveras, era aquest matí a la concentració davant dels jutjats de Barcelona que dóna suport als detinguts dimecres i ha destacat la determinació dels presents en votar el dia 1. Pel que fa a l’arrossada de demà, Oliveras ha advertit de la possibilitat d’alguna visita ‘sorpresa’.

L’arrossada es començarà a servir a les 2 del migdia. El preu del tiquet és de 5 euros.

Escolta la secció sencera sobre l’actualitat del referèndum:

Translate »