▶️Pere Fabrés, responsable dels horts socials: “ens calen voluntaris que vulguin dedicar un parell d’hores a una labor social”

Els horts socials s'ubiquen sobre el barri del PalmarEls horts socials s'ubiquen sobre el barri del Palmar

Al voltant d’una dotzena de persones (derivats per serveis socials) treballen actualment als horts socials de Premià de Mar, però els responsables del projecte consideren que l’equip òptim hauria de ser d’una vintena d’efectius per evitar així que part dels cultius es pugui fer malbé, i per això ara fan una crida. N’ha parlat al Premià Notícies Pere Fabrés, impulsor del projecte juntament amb la regidoria de Serveis Socials, que ha recordat que es tracta d’una col·laboració voluntària amb finalitat social:

El gruix de la collita (restant la part que serveix per gratificar la feina als voluntaris) es lliura al DISA, que distribueix el producte entre les famílies usuàries. Precisament, segons Pere Fabrés, el fet que el DISA estigués tancat durant el mes d’agost ha portat als responsables dels horts a portar directament els productes recollits a altres entitats com el Casal Benèfic o al Cottolengo de Barcelona. Els interessats a col·laborar amb els horts socials poden demanar més informació a la parròquia de Sant Cristòfol.

Escolta l’entrevista a Pere Fabrés:

Translate »