▶️Premià de Mar també va quedar aturat i centenars de veïns van manifestar al carrer la seva indignació

Imatge de la concentració a la tarda a la plaça de l'AjuntamentImatge de la concentració a la tarda a la plaça de l'Ajuntament

Mobilitzacions de matí i tarda ahir a Premià de Mar amb motiu de l’aturada de país convocada per la Taula per la Democràcia en protesta contra les càrregues policials de l’1O. Membres del govern, entre ells l’alcalde Miquel Buch, representants sindicals, treballadors municipals i ciutadans van recórrer els carrers de la ciutat (ocupant també la N2 durant una estona) en manifestació. Abans de sortir de la plaça de l’Ajuntament a 2/4 de 10 del matí, el president del Comitè Unitari dels treballadors de l’Ajuntament, Cesc Niubó, va destacar que institucions, treballadors i ciutadans estaven junts en la defensa de la democràcia en una jornada en al qual, va recordar, també hi havia convocada una vaga general.

D’altra banda, entre 400 i 450 persones segons els organitzadors van tallar el peatge de l’autopista C32 a Vilassar de Dalt durant una hora en una acció convocada pel Comitè de Defensa del Referèndum. Els concentrats van unir-se després a la manifestació que havia sortit de la plaça de l’Ajuntament. A la tarda la plaça de l’Ajuntament va quedar petita per acollir els ciutadans que van voler mostrar el seu rebuig a les accions policials. La coordinadora de l’ANC a Premià de Mar, Alba Oliveras, va llegir el comunicat que condemnava la violència exercida. Per la seva part, l’alcalde Miquel Buch va insistir en el caràcter pacífic de les convocatòries:

Després dels parlaments de l’alcalde els assistents van interpretar Els Segadors. Acabada la concentració a la plaça de l’Ajuntament molts dels assistents van tornar a ocupar la carretera Nacional II.

Escolta el reportatge sencer sobre el 3Oct a Premià de Mar i Maresme:

Translate »