▶️Sant Jordi “més espaiós” i amb control de la venda il·legal de roses

Imatge d'arxiu de la fira de Sant Jordi a la plaça de l'AjuntamentImatge d'arxiu de la fira de Sant Jordi a la plaça de l'Ajuntament

La Fira de Sant Jordi d’enguany a Premià de Mar introduïrà canvis en la distribució de parades a fi que els visitants puguin gaudir de més espai i alhora les roses i la cultura tinguin la màxima prioritat a la plaça de l’Ajuntament, mentre que les altres parades aniran al carrers contigus. Ho ha explicat el regidor de promoció econòmica David Gutiérrez, que també ha anunciat una nova mesura per impedir la venda il·legal de roses:

Gutiérrez ha xifrat en unes cinquanta les parades d’aquest any. En el pla cultural, la convocatòria més destacada del programa d’aquest cap de setmana és l’Apropa’t al Teatre, que segons ha indicat el regidor Eloi Maristany s’ha fet coincidir amb Sant Jordi perquè conté un espectacle amb llibres i perquè l’abril es commemora el Dia del Circ. Maristany s’ha felicitat d’altra banda del volum d’autors premianencs que han publicat aquest any i presentaran obra diumenge. Ràdio Premià de Mar farà programa especial a la plaça d’11 del matí a 2 del migdia.

Escolta l’entrevista a David Gutiérrez:

Escolta l’entrevista a Eloi Maristany:

Translate »