▶️Segona parada de la fira d’atraccions itinerant, que enguany s’instal·larà a la Riera

La fira s'ha instal·lat a la Riera de Premià, de manera que el mercat ambulant s'ha hagut de desplaçarLa fira s'ha instal·lat a la Riera de Premià, de manera que el mercat ambulant s'ha hagut de desplaçar

La fira d’atraccions de Festa Major se situarà enguany a la Riera de Premià entre Jacint Verdaguer i el Camí del Mig. El consistori aplica d’aquesta manera l’acord a que es va arribar l’any passat amb les Associacions de veïns d’ubicar la Fira de manera rotatòria entre els barris del Gas, on es va fer l’any passat, Banyeres i Can Pou, on es farà l’any vinent. El regidor de Promoció Econòmica, David Gutiérrez, ha explicat que mentre funcioni la fira hi haurà un dispositiu especial de seguretat per part de firaires i ajuntament:

En virtut de l’acord amb els veïns, la fira tancarà a les 12 de la nit quan l’endemà sigui laborable, i a les 3 de la matinada quan sigui festiu. D’altra banda, amb motiu de la ubicació de la Fira a la Riera, el dijous 6 de juliol el mercat ambulant se situarà a la Gran Via de Lluís Companys cantonada amb el torrent Castells.

Escolta l’entrevista a David Gutiérrez:

Translate »