▶️Subirà: “quan cau tanta aigua és gairebé impossible que no hi hagi inundacions”

Imatge de carrer de Sant Francesc ahir a la tarda (foto: Marc Llach)Imatge de carrer de Sant Francesc ahir a la tarda (foto: Marc Llach)

Les fortes pluges d’ahir van tornar a provocar incidències a diferents sectors del municipi, especialment a carretera Nacional i carrer de Sant Francesc, que van romandre intransitables en algun moment. En aquesta via van saltar tapes de clavegueram i va entrar aigua en alguna planta baixa, però sense danys d’importància. El regidor d’urbanisme Antoni Subirà indicava que amb les últims actuacions s’accelera molt el desaigua però que en casos com aquest és gairebé impossible evitar les inundacions, i també ha assenyalat un element que dificulta especialment que l’aigua marxi més de pressa:

Al carrer de Santiago Rusiñol també hi va haver inundació: segons Subirà el col·lector de la Nacional deu estar embussat, i se li comunicarà al Consell Comarcal. I al carrer Indústria part de la teulada d’una casa es va esfondrar i els inquilins han dormit fora a l’espera que els Serveis Tècnics municipals en facin l’informe. Entre la tarda d’ahir i la matinada d’avui s’hauran recollit al nostre municipi prop de 100 litres per metre quadrat, segons l’observatori Meteo Premià. El meteoròleg Marc Llach és el responsable d’aquesta estació:

Avui no es preveuen pluges però sí que podrien tornar les precipitacions el cap de setmana.

Translate »