?Buch explica que JxSí es va oposar a la moratòria del Mar Nova per por que el centre pogués perdre l’actual equip directiu

La delegació premianenca ahir al ParlamentLa delegació premianenca ahir al Parlament

Els diputats de Junts pel Sí a la Comissió d’Ensenyament van votar no a la moratòria del tancament de la Mar Nova pel temor que la direcció actual del centre pogués decidir anar-se’n a final de curs. Ho ha dit avui l’alcalde Miquel Buch, que ha afirmat que tot i que ell és partidari de la moratòria, les raons de Junts pel Sí també són fonamentades perquè l’actual direcció funciona:

L’AMPA de l’escola ha respost aquesta afirmació via Twitter assegurant que poden convèncer la direcció que es quedi i així aconseguir la moratòria. Després de la votació d’ahir els pares donen per fet que el govern mantindrà la decisió de tancar el centre i, segons ha dit avui el portaveu Jordi Estarlich, dilluns que ve en assemblea podrien decidir presentar una denúncia als jutjats que demostri que el tancament és -ha dit- “una obsessió” del govern i no està justificat. Escoltem Estarlich:

Escolta l’entrevista a Miquel Buch:

Escolta l’entrevista a Jordi Estarlich:

Translate »