El jutge ajorna el desallotjament de Can Sanpere sobre la campana gràcies a un enigmàtic recurs

Diverses persones pinten pancartes a l'interior del recinte (Foto: La Directa)Diverses persones pinten pancartes a l'interior del recinte (Foto: La Directa)

Ni l’assemblea de Can Sanpere ni l’Ajuntament no han sabut avui explicar els motius pels quals el jutjat ha decidit ajornar el desallotjament de la fàbrica atenent a un recurs que hauria presentat una de les entitats que fa ús de l’espai. En nom d’aquest col·lectiu Anna Torner ha dit a Premià Notícies que encara no coneix el contingut del recurs, mentre que l’alcalde Miquel Buch ha dit que no es podrà saber ni l’abast de la resolució ni la durada de l’ajornament fins que no es disposi de l’auto judicial. L’únic que ha transcendit és que Núñez i Navarro té 5 dies per presentar al·legacions:

L’assemblea va informar ahir d’aquest ajornament per mitjà d’un comunicat on ressalten que en el recurs no ha intervingut l’Ajuntament. En aquest sentit Miquel Buch ha indicat que coneixia la gestió i que ara, a l’espera de tenir més notícies, s’aturaran les gestions que havia encetat l’equip de govern i que ha continuat sense donar a conèixer. D’altra banda el tinent d’alcalde Antoni Subirà ha respost a les crítiques de l’Assemblea per la retirada de pancartes assegurant que no ha estat censura sinó que es se’ls demana el mateix que a la resta d’entitats: que n’informin abans de penjar-les.

Escolta l’entrevista a Anna Torner:

Escolta l’entrevista a Miquel Buch:

Translate »