?El sènior femení acaricia l’objectiu i el masculí espera una badada

El sènior femení de l'AB Premià en un partit contra el Calella al Pavelló.El sènior femení de l'AB Premià en un partit contra el Calella al Pavelló.

Els dos equips sèniors de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar van guanyar els seus partits d’aquesta jornada, tot i que el masculí va perdre l’aplaçat contra el Blanes i no depen de si mateix per fer-se amb l’ascens. L’equip femení va superar el Calella per 33 punts de diferència després d’un 71-38 final. L’equip de Rubén Zubillaga segueix líder de la Segona Catalana i aquest dissabte visiten la pista del Blanes, el cuer. Els perseguidors, Tordera i Minguella tenen partits difícils aquest cap de setmana i podrien deixar-se punts.

Escolta l’entrevista amb Rubén Zubillaga, tècnic del sènior femení

Per la seva part, el primer equip masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar va deixar enrera la derrota de divendres contra el Blanes per 43-55 i va guanyar el duel a la pista del Lloret de dissabte amb un escandalós 86-95 en 40 minuts. L’equip de Xavi Martín ha de guanyar els quatre partits que queden de lliga per intentar aconseguir l’ascens, tot i que hauran d’estar pendents de Sant Pol, Blanes i Tiana, que tenen més punts que els premianencs. No depenen de si mateixos els de Martín, però es neguen a llançar la tovallola. L’equip masculí jugarà dissabte al Pavelló contra el Teià en horari habitual: tres quarts de sis de la tarda.

Escola l’entrevista amb l’entrenador del sènior masculí, Xavi Martín

Translate »