?Ràdio Premià de Mar es posa en ‘mode estiu’

Entre altres continguts, l'emissora informarà diàriament de la bandera que oneja a la platja premianencaEntre altres continguts, l'emissora informarà diàriament de la bandera que oneja a la platja premianenca

Acabada la Festa Major, i la programació especial de seguiment que ha fet Ràdio Premià de Mar, l’emissora va encetar ahir la programació d’estiu. Sota l’eslògan ‘Viu l’estiu’, l’emissora adapta la seva graella a l’època estival. D’aquesta manera, el magazín matinal ‘Tot d’Una’ concentra el seus continguts en una hora, de 10 a 11 del matí, sota el nom de ‘L’estiu és viu’, i s’introdueix com a novetat el programa ‘Freqüència acalorada’, els dijous d’11 a 1 del migdia. El coordinador de l’emissora, Francesc Triola, ha destacat que durant l’estiu Ràdio Premià de Mar manté el compromís d’informar als ciutadans:

Els Serveis Informatius mantenen els butlletins horaris, combinats amb els de la Xarxa de Comunicació Local. També podeu consultar les notícies al web radiopremiademar.org i mitjançant les nostres xarxes socials.

Translate »