Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

5 d'abril de 2013

Comunicació

Comunicació

Titulars del dia i Premià Notícies del 05 d'Abril de 2013

Joaquim Aguilar

Premià Notícies
Descarrega’t l’Informatiu
Avui al Premià Notícies:

Preparatius Festa 100 Dies

Preparatius Festa 100 Dies

La Comissió de Pirates i Premianencs organitza demà dissabte per primera vegada la Festa dels Cent Dies, una jornada d’activitats amb l’objectiu de començar a incentivar les ganes de Festa Major a cent dies del seu inici. Malgrat que l’escenari de totes les activitats ha de ser la plaça Nova, la previsió de possibles pluges per demà ha posat en alerta els membres de l’organització, els quals plantegen el porxo de la Lió com l’alternativa més plausible. Les activitats començaran amb una cercavila dels gegants que sortirà a les deu del matí de Can Manent. D’onze a dues hi haurà tallers pirates, de cinc a set una gimcana premianenca i a partir de les nou de la nit sopar de carmanyola i música amb el punxadiscos Fotlifoc. Ràdio Premià de Mar participarà de la festa amb una edició especial del programa “Dit i fet” des de la mateixa plaça Nova, d’onze a una del migdia.
La plataforma ‘Can Sanpere 100% Públic’ dóna un pas més en la seva ocupació de l’antiga fàbrica i obre el recinte a la ciutat aquest diumenge per a celebrar una jornada de portes obertes. La decoració de l’espai, un dinar popular, música i circ són algunes de les activitats previstes. Les Jerc de Premià de Mar han fet públic un comunicat de suport a la plataforma.
Sota el títol prou eloqüent de ‘Els Outsiders van a la llibreria’, la tercera edició del Cicle d’activitats ‘Fora de Joc’ que organitza l’entitat premianenca ‘Amics d’Alan Smithee’, fan aquest divendres un moviment inèdit i desplacen la seva activitat a Mataró. Aquesta nova activitat del tercer cicle Fora de Joc tindrà lloc avui divendres a 2/4 de 8 del vespre a la llibreria Dòria Llibres del carrer Pujol nº 9 de la capital comarcal.
La festa dels 100 dies i les activitats a Can Sanpere són activitat destacades del cap de setmana a Premià de Mar. El Saturdance a l’Amistat, la conferència de Jaume Sobrequés al Museu de l’Estampació i cinema a l’Amistat i al Patronat completen l’agenda d’activitats del cap de setmana a Premià de Mar.
Esports. El Club Esportiu Premià amb la plantilla al complet es desplaça aquest diumenge al camp de la Llefià en partit corresponent a la jornada nº 26 del grup 2 de 2a Catalana de futbol. El duel entre la Llefià i el Premià es jugarà aquest diumenge a les 12 del migdia a Badalona. El partit us l’oferirà en directe Ràdio Premià de Mar des d’un quart d’hora abans amb els comentaris d’Enric Sánchez.
El temps. Segons el servei Meteomar del Consell Comarcal del Maresme, en general la nuvolositat serà abundant a tota la comarca durant tota la jornada. Novament s’esperen precipitacions en forma de ruixats que localment seran d’intensitat moderada però poc abundants. Temperatures màximes que es mantenen entre els 13 i els 14 graus, mentre que les mínimes han estat més baixes i han anat entre els 6 i els 9. Per demà dissabte s’espera que la nuvolositat segueixi essent abundant al Maresme, tot i que durant la tarda començaran a obrir-se clarianes. Durant la primera meitat del dia s’esperen precipitacions en forma de pluges i ruixats que localment seran d’intensitat moderada. Les temperatures baixaran, amb màximes entre els 11 i els 13 graus i mínimes que aniran dels 4 als 7.

Etiquetes:

Titulars

Més notícies

Cultura