9 cares noves al CE Premià per a la 17/18

El CE Premià en el primer amistós a Pla d'en Boet de Mataró

El Club Esportiu Premià ha fet oficial fins a 9 noves incorporacions de cara a la pròxima temporada. Jugadors de perfil jove i amb projecció que arriben a Premià, segons diu Paco Ortiz, per sumar.

El Premià ha presentat nou cares noves pel proper curs. La secretaria tècnic i Paco Ortiz no han trigat gaire a escollir els jugadors que volien per confeccionar la plantilla de cara al curs vinent i convence’ls per a que se sumin al projecte. Entre els nous fitxatges hi ha tres defenses, quatre migcampistes i dos davanters. Jugadors joves, amb projecció i qualitat tècnica que, tal com explica Ortiz, s’uneixen a la disciplina premianenca per millorar les prestacions de la plantilla, dotar-la de gol i rigor defensiu. L’objectiu, diu Ortiz, és aconseguir un equip competitiu.

Amb les nou incorporacions i les deu renovacions, el Premià compta ja amb 19 jugadors a la plantilla. La idea d’Ortiz és aconseguir dos jugadors per posició i és per això que no descarta l’arribada d’algun fitxatge més, tot i que la base de l’equip ja està definida.

Escolta l’entrevista amb Paco Ortiz, tècnic del CE Premià

Translate »