A Premià de Mar ja són 2.800 els veïns a la recerca de feina, amb una taxa d’atur del 18,53%

El mes d’octubre va acabar amb un total de 40.634 persones aturades a la comarca del Maresme. Segon l’informe mensual de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, la taxa de desocupació al Maresme ja és del 17,5%, distanciant-se cada vegada més del 16,4 de la província i del 16,2 del conjunt del principat. Segons aquestes dades només hi ha quatre municipis on s’ha registrat una lleugera reducció en la xifra de persones sense feina, que són Arenys de Munt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Iscle de Vallalta i Teià. Tiana no ha experimentat cap variació respecte a les dades del mes de setembre i a la resta de poblacions del Maresme els increments oscil·len entre l’1,09% del Masnou i el 17,07% d’Òrrius.

En el cas concret de Premià de Mar, tenim 48 veïns aturats més que a final de setembre i ja són 2.800 els premianencs que busquen feina, amb una taxa d’atur que arriba al 18,53%, 1 punt per sobre de la de la comarca.

Segons aquest informe, tres municipis del Maresme, Pineda de Mar, Mataró i Tordera superen el 20% de taxa d’atur. La població que té una taxa d’atur més baixa és Teià amb un 9,05%, seguida de Cabrera de Mar amb el 9,31% i d’Alella amb el 9,85%.

Be the first to comment on "A Premià de Mar ja són 2.800 els veïns a la recerca de feina, amb una taxa d’atur del 18,53%"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »