A punt les activitats de la Marató de TV3 a Premià de Mar coordinades des de l’àrea d’Esports

La regidoria d’Esports és un any més l’encarregada de coordinar les activitats que s’organitzen des de Premià de Mar aquest cap de setmana amb motiu de la Marató de TV3. El responsable de l’Àrea, Jordi Tomàs, ha explicat que des de la regidoria s’han posat en contacte amb les entitats per proposar-los participar organitzant actes per a la Marató, tot i que ha reconegut que enguany s’ha avisat tard.

Una de les activitats més destacades d’entre les previstes per la Marató de TV3 a Premià de Mar serà la Nit Esportiva que es celebrarà dissabte a la nit. Des de la regidoria d’Esports s’ha demanat a grups polítics i entitats que participin en l’activitat formant equips. Tot i que les Nits Esportives són un activitat gratuïta, en aquesta ocasió els equips participants faran les seves aportacions voluntàries per a la Marató.

Podeu consultar les activitats que es faran a Premià de Mar amb motiu de la Marató de TV3 al butlletí d’informació municipal Vila Primilia o al web de l’Ajuntament.

La Marató de TV3 arriba enguany a la seva 20ena edició i està dedicada a la regeneració i el trasplantament d’òrgans i teixits.

Be the first to comment on "A punt les activitats de la Marató de TV3 a Premià de Mar coordinades des de l’àrea d’Esports"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »