Acte de Preservem el Maresme amb els caps de llista de Mataró

Preservem el Maresme presenta aquest vespre les seves alternatives a les rondes de Mataró i el Maresme davant dels caps de llista de Mataró Argentona i Cabrera en un acte a Can Palauet de Mataró. La coordinadora considera que la campanya és un bon moment per guanyar els candidats a la causa contra les rondes i que si aturen la de Mataró, la del Maresme tampoc no es farà com està prevista.

La coordinadora Preservem el Maresme ha convidat aquest vespre els candidats a les alcaldies de Mataró, Argentona i Cabrera a un acte a Mataró en el qual els presentaran les seves propostes de cara a les rondes de Mataró i del Baix Maresme. A l’acte hi són convidats també el president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo, i representants dels partits a nivell comarcal i de la Comissió sobre la Mobilitat al Maresme.

El portaveu de Preservem el Maresme, Antoni Esteban, ha explicat que l’objectiu de l’acte passa per convèncer els presents de la necessitat de no fer la ronda de Mataró tal com està dissenyada ja que si s’atura la de Mataró s’aturarà també la ronda del Baix Maresme.

Preservem el Maresme té prevista una ronda de reunions amb les direccions dels partits polítics a la comarca. També han anunciat una aixecada de les tanques de la C32 després de les eleccions municipals. L’acte d’avui es farà a les set de la tarda a Can Palauet.

Be the first to comment on "Acte de Preservem el Maresme amb els caps de llista de Mataró"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »