Acte de record a les víctimes dels atemptats

Lectura ManifestLectura Manifest

Aquest divendres, 17 d’agost, l’Ajuntament de Premià de Mar ha realitzat un acte per mostrar el record i la solidaritat amb les víctimes dels atemptats a Barcelona i Cambrils, d’ara fa un any. A les 12 del migdia, s’han fet cinc minuts de silenci, a la plaça de l’Ajuntament, en memòria de les víctimes i ferits, i per refermar el compromís de la ciutat amb la pau.

L’Ajuntament s’afegeix així a la crida de les entitats municipalistes, que han convocat els ajuntaments i consells comarcals catalans a afegir-se als actes de record a les víctimes de l’atemptat. La regidora Olga Safont ha llegit el manifest:

Igualment, en compliment del decret publicat ahir al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, les banderes de l’Ajuntament de Premià de Mar onejaran a mig pal, de manera idèntica que a tots els edificis de les corporacions públiques, els dies 17 i 18 d’agost. D’aquesta manera, un any després, es vol recordar i honorar les víctimes d’aquests atemptats terroristes, com a expressió solidària del reconeixement i compromís de la societat catalana cap a aquestes persones, alhora que es reitera el rebuig més enèrgic a qualsevol acte de violència que atempti contra les llibertats, la convivència i la democràcia

Translate »