2 de novembre de 2015

Futbol

Futbol

Adéu a la bona dinàmica a Badalona (5-2)

El  Premià B va caure davant l’Unificació Badalona (5-2) en mal partit dels premianencs, en part  per un mal inici i per la dificultat que van tenir els homes de Pau Almar per entrar en el partit. Van tenir opcions de marxar al descans amb un marcador ajustat, però les ocasions clares es van fallar i els de Badalona aprofitaven l’últim minut abans d’acabar la primera part per aixamplar el compte i fer inviable la remontada (4-1). La segona part va ser testimonial, tot i que cal esmentar la quantitat de baixes que té el filial premianenc i una altra lesió en aquest partit. Veurem si de cara a la propera jornada recuperen efectius o hauran de jugar amb alguns jugadors del Juvenil. Per si fos poc, reben al Municipal el salut pere gol, líder amb set victòries en les set primeres jornades. Un equip que encaixa menys d’un gol per partit i que donarà problemes. Tot i la derrota de diumenge, els premianencs segueixen sisens amb 10 punts.