Adif fa cas omís de les peticions de l’Ajuntament per esmenar les mancances i desperfectes a l’estació de tren

marxa per reclamar millores a l'estació. Foto: Nil Sanmartí

Marxa per reclamar millores a l’estació. Foto: Nil Sanmartí

Adif segueix ignorant les peticions d’Ajuntament i ciutadania per esmenar les mancances i desperfectes a l’estació de tren de Premià de Mar. Després de més de mig any de reunir-se i tramitar les millores, l’Ajuntament posa el crit al cel per la inacció de l’administrador ferroviari. El tinent d’alcalde de Territori i Participació, Antoni Subirà, ha explicat que l’únic que demanen a l’empresa és que es concedeixi al consistori el permís per poder executar les obres, que l’Ajuntament ja ha assumit que costejarà la ciutat. Les millores es concretarien en les reclamacions d’obrir de nou la sortida directa al passeig matítim, una sortida des de la cúpula de vidre situada davant del pas de vianants i la renovació dels ascensors.

Antoni Subirà, tinent d’alcalde de Territori, en declaracions a Premià Notícies

Per a un futur també quedaria sobre la taula la possibilitat de reobrir el pas soterrat entre la Riera i l’estació de tren. Subirà també ha posat èmfasi que en els darrers mesos s’han pogut executar tots els punts que corresponien a la direcció general de Carreteres, com han estat la retirada uns metres del punt de frenada dels cotxes al pas d’accés a l’estació, la posada en servei d’una nova parada d’autobús segregada de la carretera en sentit Mataró i el nou aparcament per a bicicletes i estacionament de vehicles que transporten persones amb mobilitat reduïda.

Be the first to comment on "Adif fa cas omís de les peticions de l’Ajuntament per esmenar les mancances i desperfectes a l’estació de tren"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »