Alfons Barreras demana que es canviï la llei si la Justícia acaba donant la raó a Núñez i Navarro sobre can Sampere

El portaveu de la Coalició d’Esquerres de Premià de Mar, Alfons Barreras, va dir ahir que si la justícia acaba donant la raó a Núñez i Navarro en el litigi que la constructora té amb Premià de Mar sobre Can Sampere, s’hauria de demanar al Govern Central que canviï la llei per protegir els Ajuntaments. Barreras feia aquestes declaracions a la Drecera de Ràdio Premià de Mar. Alfons Barreras també es va referir a la situació creada per la manca de llum al nou centre Esportiu Municipal i va dir que inaugurar les instal·lacions en aquestes condicions va ser un error de l’equip de Govern.

Si bé ahir recollíem declaracions de l’alcalde Miquel Buch per obrir el Premià Notícies, avui fem el corresponent amb el portaveu de la Coalició d’Esquerres de Premià de Mar, Alfons Barreras. Barreras participava ahir a ‘La Drecera’, el dia que aquest programa està dedicat als grups municipals, i va tenir ocasió de comentar els mateixos o similars temes als que es referia Miquel Buch al ‘Parla l’Alcalde’ del passat divendres. En aquests temes, naturalment, el de can Sampere, una qüestió sobre la qual no hi ha novetats, com sabeu, però que ha tornat a córrer entre polítics i periodistes arran de la l’aprovació del text refós del Pla d’Ordenació Urbanística de la Ciutat el 7 d’abril.

Alfons Barreras va dir en aquest sentit que can Sampere 100% seria condició sine qua non per qualsevol futur pacte de Govern i que si finalment la justícia dóna la raó a la constructora Núñez i Navarro, s’hauria de demanar al Govern Central que canviés la llei per defensar els Ajuntaments.

També la situació del Centre Esportiu Municipal, que continua sense llum després d’haver-se inaugurat el 14 de març, va merèixer el comentari del portaveu de la Coalició d’Esquerres. Per Barreras inaugurar l’equipament sense tenir corrent elèctric va ser un error de l’equip de govern a qui acusa de manca de previsió. Recordem que la instal·lació no té llum pel retard per part de FECSA de demanar permisos al ministeri d’Indústria al mateix temps que demanava a Pool Premià algunes modificacions a l’edifici.

Ja fora del terme de la ciutat, L’Alfons Barreras es va referir a l’aprovació del Pla de Mobilitat de la Comarca, un Pla al qual la coalició d’Esquerres va votar en contra. Barreras es va referir a unes afirmacions fetes des d’ERC en les quals els republicans acusaven a Iniciativa de no fer més aportacions al Pla que el baixador de Can Pou. Barreras va negar aquest extrem. Encara en referència a ERC, l’Alfons Barreras va acusar els republicans de votar a favor del pla, que contempla peatges a la C32, quan d’altra banda venen el missatge d’’Un país sense peatges’.

El Pla de Mobilitat del Maresmes es va aprovar amb els vots en contra de la Coalició d’Esquerres i l’abstenció del PP.

Be the first to comment on "Alfons Barreras demana que es canviï la llei si la Justícia acaba donant la raó a Núñez i Navarro sobre can Sampere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »