Alícia Romero desvincula el seu nomenament com a gerent de l’Ajuntament de les converses de govern entre CiU i PSC

La nova gerent de l’Ajuntament de Premià de Mar, Alícia Romero, ha desvinculat la seva incorporació al consistori amb les converses entre Convergència i Unió i el Partit dels Socialistes de Catalunya. En una entrevista concedida a Premià Notícies, Romero, que havia estat regidora socialista a l’Ajuntament de Mataró, ha remarcat que la seva arribada a l’Ajuntament s’ha d’interpretar com una qüestió estrictament professional.
Alícia Romero arriba a l’Ajuntament per suplir la vacant que al mes de setembre va deixar Francesc Esteve, actualment el gerent de l’Ajuntament de Mataró. El de gerent és un càrrec de confiança nomenat directament per l’equip de govern.

3 Comments on "Alícia Romero desvincula el seu nomenament com a gerent de l’Ajuntament de les converses de govern entre CiU i PSC"

 1. sergibene | 2012-05-03 at 12:08 |

  Pensar que és conseqüència del pacte no és res estrany però ara mateix és cert que CiU té dèficit de càrrecs tècnics (massa poder per tant poca base tecnificada) i en canvi el PSC té superàvit (massa base tecnificada per tant poc poder). Per tant, l’afinitat personal també entra en joc.

  El problema és que això ens condueix a una acció de govern orientada a la gestió per evitar el lògic conflicte ideològic entre un i altre partits, de tal forma que es dedicaran a no tocar els temes conflictius que afecten al model de ciutat (tot i que entre ells em sembla que no n’hi ha de conflicte): notis que el que han dit sobre el pacte afecta a la gestió municipal, a la gestió de serveis i a l’eufemisme “generar ocupació”, del que saben que no està a les seves mans i que, en el millor dels casos, no enfoquen d’una forma gaire diferent. És tan genèric que fins i tot el PP s’hi suma.

  Molt em temo que tindrem més del mateix fins el 2015 o més… això sí, amb el rodet plenari a tota màquina.

  PD: Serà un fart de riure veure com compatibilitzen l’acció municipal de les respectives reclamacions a nivell català, que segons ells respectarien… tindrem més d’una sessió esquizofrènica i alguna mirada a una altra banda.

 2. Daniel | 2012-05-03 at 22:35 |

  Perdona Alicia, però no “cola”, el que s’ha d’explicar es que amaga aquesta maniobra, que hi ha darrere d’aquesta “col.locació”. Es evident que els del PSC han d’entrar al govern, doncs no s’entendria una gerent socialista a un ajuntament convergent. S’ha d’explicar que li han promés a l’alcalde per empassar-se aquest marró, per molt amiguets que siguin. No s’enten, si es té en compte que l’Alicia pertany a la executiva del PSC del Maresme, Per molt técnic que es vulgui ser, com es pot servir a un amo amb el qual no pots compartir les polítiques que aplica? I no “cola” això de que a CiU hi falten tecnics, no m’ho crec, encara hi han de cosins, fills, amiguets, etc, etc… A Premià hi han uns quants col.locats, però encara hi han.
  Aquí hi ha alguna cosa més, que no explicarà ningú, però potser el temps ens farà veura la llum…

 3. sergibene | 2012-05-07 at 12:35 |

  Jo tampoc m’ho acabo de creure però els concedeixo el benefici del dubte.

  D’altra banda, quan parlo de base tecnificada, l’últim adjectiu és molt important quan parlem d’un gerent, no es tracta només de posar-hi un conegut perquè sí. CiU ha passat de que la institució més gran on governava era l’Ajuntament de Sant Cugat a manar a la Generalitat, a l’Ajuntament de Barcelona, a la Diputació, etc… Creu-me, no és el primer cas que conec.

  En la resta estic d’acord que és difícil que a aquests nivells no es produeixi un curt-circuit cerebral…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »