Aprovades les ordenances 2015 amb l'abstenció de l'oposició, que critica la neteja i vol tributs més socials

Contenidors de brossa al carrer de Joan Prim

Contenidors de brossa al carrer de Joan Prim

El ple d’octubre va aprovar ahir les ordenances fiscals i els preus públics per l’any 2015 amb les abstencions dels tres grups de l’oposició. La Coalició d’Esquerres va destacar, parlant de les rebaixes en les taxes d’escombraries, que al seu entendre la ciutat continua bruta; Crida Premianenca havia presentat unes propostes d’ordenances que considerava més ‘socials’, i el PP, tot i lloar la tasca econòmica de l’equip de govern, va dir que, si s’optava per l’expropiació de Can Sanpere, aquest seria el darrer any de rebaixes d’impostos a Premià de Mar.

Una moció de Crida Premianenca demanant a l’ajuntament que, malgrat la prohibició del Tribunal Constitucional, fes preparatius per a la consulta del 9 de novembre, es va rebutjar amb els vots contraris de CiU, PSC i PP i l’abstenció de la Coalició d’Esquerres. El ple va aprovar declarar deserta la licitació de la Gestió del servei de cementiri municipal. L’Equip de Govern va donar compte de l’informe trimestral del número del personal eventual, i es van aprovar els Plecs de Clàusules Administratives Generals i l’adhesió a l’Associació Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Be the first to comment on "Aprovades les ordenances 2015 amb l'abstenció de l'oposició, que critica la neteja i vol tributs més socials"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »