Dilluns que ve tornaran a circular els cotxes pel centre de la Gran Via

Les terrasses dels bars es delimitaran i protegiran del trànsit amb jardineresLes terrasses dels bars es delimitaran i protegiran del trànsit amb jardineres

L’Ajuntament preveu que dilluns de la setmana que ve es tornarà a obrir al trànsit rodat el tram central de la Gran Via, recentment renovat. Hem parlat amb el regidor d’urbanisme Antoni Subirà, que ha explicat que per fer-ho esperaven unes jardineres que no han arribat i que finalment es faran servir momentàniament les que hi ha al nucli antic i que es treuen per Festa Major. En les seves declaracions apunta que l’obertura al trànsit es podria fer ja divendres o el cap de setmana, però amb posterioritat a l’entrevista ens ha indicat que finalment serà dilluns:

Respecte la possibilitat que se suprimeixin les places d’aparcament en aquest tram Subirà ha dit que de moment respectaran el pacte amb els comerciants i es conservaran, però que l’opció està sobre la taula. Subirà ha dit d’altra banda que, en relació al futur bus urbà, ara mateix s’està a l’espera que el Departament de Territori indiqui quin sistema de fitxatge i d’eventual pagament s’utilitza, mentre continuen els tràmits per adjudicar el servei.

Escolta l’entrevista a Antoni Subirà:

Translate »