Argentona declara ‘persona non grata’ el rei espanyol

El ple municipal d’Argentona celebrat aquest passat dilluns va declarar ‘persona no grata’ al municipi el rei espanyol, Joan Carles I. La moció, que va ser presentada per la Candidatura d’Unitat Popular, va ser impulsada gràcies a la llibertat de vot que CiU, el partit majoritari, va atorgar als seus regidors, la majoria dels quals van optar per a abstenir-se.

La moció va ser aprovada per vuit vots favorables: el de la CUP, els dels partits municipals Tots per Argentona, L’Entesa i Argentcat i pel vot favorable de la regidora de CiU, Montse Cervantes. La resta de regidors de CiU, els dos del PSC i el regidor no adscrit Jaume Uribe van abstenir-se i finalment els dos regidors del PP i el d’Agrupació Argentona es van posicionar en contra.

El text de la moció presentada per la CUP i aprovada el passat dilluns argumenta que el “monarca no ha estat escollit pels ciutadans” tot i que també fa referència a les últimes polèmiques en les que el rei espanyol s’ha vist implicat, com la caça d’elefants “per justificar la seva reprovació”.

Be the first to comment on "Argentona declara ‘persona non grata’ el rei espanyol"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »