Aviat coneixerem els nominats 2012 als Premis de la Ràdio

L’edició 2012 dels Premis de la Ràdio ja ha cremat la seva 1era etapa i aviat coneixerem els 24 nominats definitius (12 a Premianenc de l’Any i 12 a Iniciativa de l’Any). Després de tancada la fase del “Proposa’ns”, en què els premianencs han pogut fer arribar a l’emissora els seus candidats als guardons, ara el Consell de Nominacions en farà la seva pròpia valoració i es faran públics els nominats perquè pugui començar la votació popular.
Recordem que el Consell de Nominacions aquest any està format, a més de la ràdio, pels guanyadors del Premi Eixample80 al Premianenc de l’Any en les set edicions anteriors. És a dir, i per ordre cronològic (des del 2006), Ernesto Sánchez (pediatre), Eloi Botey (pdt. De Bòlit), Pepita Ple (pdta.AVECA), Octavi Martínez (violinista), Tonet Alcúdia (activista cultural), Elena Martínez (nedadora ultrafondista) i Pere Fernández (policia local).
Un any més les votacions es faran, un cop s’activi el procés, a través del web premisdelaradio.org i per mitjà d’un formulari on es demana nom, cognoms i DNI dels votants, que poden assenyalar tants nominats com vulguin però que només poden votar una vegada.
El resultat de la votació i el lliurament de guardons es farà la nit del dissabte 7 de juliol (dins els actes de la Festa Major) en la Gala dels Premis de la Ràdio que es farà a la plaça de l’Ajuntament a partir de les 21.30h.
Els Premis de la Ràdio tornen a estar patrocinats en aquesta 8na edició per l’empresa premianenca MTG Metalogenia S.A.

Be the first to comment on "Aviat coneixerem els nominats 2012 als Premis de la Ràdio"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »