Avui es fa el ple d’Organització del mandat 2011-2015 de Premià de Mar

Aquest vespre se celebra el Ple d’Organització del mandat 2011-2015 de l’Ajuntament de Premià de Mar. En la sessió d’avui es donarà compta al Ple del cartipàs municipal i es passarà a aprovació l’organització interna del consistori en aquest mandat. El ple d’avui serà retransmès en directe per Ràdio Premià de Mar a partir d’1/4 de 8 del vespre.

Aquest vespre tenim el darrer acte de la funció que es va encetar amb les eleccions municipals del 22 de maig. Tot i ser dimarts avui tenim ple extraordinari. Es tracta del Ple de d’Organització en el seu nom oficial, tot i que comunament se’l coneix com a Ple del Cartipàs. I és que el Cartipàs municipal del mandat 2011 2015 serà un dels grans protagonistes de la sessió d’avui, una sessió que s’ha de fer com a màxim 30 després de celebrar-se el ple de Constitució segons indica la legislació de Règim Local com ha explicat a Premià Notícies el gerent de l’Ajuntament, Francesc Esteve.

La sessió d’avui tindrà dues parts diferenciades. En la primera des d’alcaldia es donarà compta dels nomenaments dels tinents d’alcalde i les delegacions als regidors. En la segona s’aprovarà l’organització interna del Ple. En aquesta segona part s’aprovaran els elements de funcionament intern del ple, des de les delegacions a la Junta de Govern, o les retribucions dels regidors, fins a la periodicitat i dies de celebració dels plens ordinaris. El més probable, i depenent del que s’aprovi avui, és que el proper ple ordinari se celebri el 20 de juliol.

El ple extraordinari d’avui serà retransmès en directe per Ràdio Premià de Mar a partir d’un quart de vuit del vespre. Per aquest motiu no us oferirem la segona edició d’aquest Premià Notícies ni els programes Planetari, La Tertúlia Política ni el Sound System.

Be the first to comment on "Avui es fa el ple d’Organització del mandat 2011-2015 de Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »