Avui es fa la darrera de les sessions del Programa Empresa que Promoció Econòmica ha organitzat per emprenedors premianencs

Aquest matí té lloc a la seu de l’àrea de Promoció Econòmica a les naus de ‘L’Antiga Fàbrica del Gas’ la quarta i darrera sessió del projecte Programa Empresa. La sessió d’avui porta com a títol ‘Com posicionar la meva marca per obtenir resultats? Dissenya un pla comercial i de màrqueting’. En aquesta sessió es tractaran qüestions com el pla de màrqueting, les estratègies a seguir, el màrqueting mix, l’estimació de vendes, el desenvolupament de la matriu DAFO, és dir, les debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats d’un projecte, i les accions pràctiques a seguir basades en les estratègies i polítiques planificades. El projecte ‘Eines per Emprendre’ l’organitza l’àrea de Promoció Econòmica de Premià de Mar. Es tracta d’un cicle de xerrades gratuïtes adreçades a aquells premianencs interessats en l’emprenedoria i l’autoocupació. Les sessions s’han estat fent tots els dimarts del present mes d’abril i han anat a càrrec d’una companyia especialitzada en l’assessorament per a la creació d’empreses.

Be the first to comment on "Avui es fa la darrera de les sessions del Programa Empresa que Promoció Econòmica ha organitzat per emprenedors premianencs"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »