Avui es presenta a l’Amistat el projecte de ‘Moros a la costa’, una sèrie de TV inspirada en la Festa Major premianenca

Part de l'equip del rodatge, amb el director sostenint la claquetaPart de l'equip del rodatge, amb el director sostenint la claqueta

La llegenda dels pirates al Maresme podria tenir la seva pròpia sèrie de televisió si prospera el projecte que han encetat un grup de joves cineastes a les ordres del premianenc Imanol Garcia. Avui es projecta en primícia a l’Amistat un teaser de ‘Moros a la costa’, i la pròxima tardor l’equip obrirà un crowfunding per finançar l’episodi pilot, episodi que després s’oferirà a productores. Segons ha explicat el director, es pensa en un drama amb elements de thriller que especula sobre la convivència entre els maresmencs autòctons i els pirates després que aquests hagin ocupat diversos pobles de la comarca:

L’equip, co-dirigit pel també premianenc i autor dels últims vídeos de la Festa Major Àlex Nadal, està format per graduats recents i estudiants de l’últim any de cinema. Segons Garcia el crowfunding per l’episodi pilot hauria de recollir un mínim de 25.000€. La projecció d’avui es fa a dos quarts de 9 del vespre.

Translate »