Avui l'Ajuntament posa el futur de Can Sanpere a les mans dels ciutadans

Fernando Pindado

Fernando Pindado

“Vol que l’Ajuntament expropiï la finca de Can Sanpere per destinar-la a zona verda i equipaments públics?” Aquest és el nucli de la pregunta que formularà l’Ajuntament de Premià de Mar als ciutadans entre el 21 i el 29 de novembre. Avui un ple municipal extraordinari ha d’aprovar la convocatòria de la consulta, i també serà l’ocasió per revelar el cost de l’expropiació (un informe pericial que parla de 3’9 MEUR) i per començar a conèixer el posicionament dels grups municipals. N’ha parlat avui a Premià Notícies el gerent de l’Ajuntament i coordinador de la consulta Fernando Pindado

Pindado ha donat a conèixer les dates de la consulta i també la data del 10 de novembre, en què el tribunal ha de resoldre el litigi entre Ajuntament i Núñez i Navarro, sentència que molt probablement serà desfavorable perquè -segons l’equip de govern- així ho fa pensar la jurisprudència.

El resultat de la consulta, ha afirmat Pindado, no serà vinculant jurídicament i ara els grups municipals han de decidir quina vinculació política li donen.

Escolta l’entrevista sencera a Fernando Pindado:

Descarrega

Be the first to comment on "Avui l'Ajuntament posa el futur de Can Sanpere a les mans dels ciutadans"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*