Avui se celebra el darrer ple ordinari de l’actual legislatura

Avui se celebra el darrer ple ordinari de la legislatura. Entre els punts que passa a aprovació l’equip de govern destaca un conveni amb Vilassar de Mar per la creació d’una base de dades conjunta que es podrà consultar via internet i, a partir de la qual, es podran fer tràmits en matèria urbanística. El Ple serà retransmès en directe per Ràdio Premià de Mar a partir d’1/4 de 8 del vespre.

Aquest vespre tenim el darrer ple de la present legislatura de l’Ajuntament de Premià de Mar. Aquesta darrera sessió just abans de les eleccions inclou punts de les àrees d’Alcaldia, Serveis Centrals, Salut Pública i Urbanisme, obres públiques i medi ambient.

Alcaldia presenta la comprovació de l’inventari general de bens i la delegació de competències de contractació a l’Ajuntament de Vilassar de Mar pel Projecte d’informació i de serveis per al ciutadà en línia. El gerent de l’Ajuntament de Premià de Mar, Francesc Esteve, ha explicat a Premià Notícies que es tracta d’aprovar un conveni amb Vilassar de Mar a partir d’una subvenció conjunta arribada des del fons FEDER per un projecte d’administració electrònica. Del que es tracta és de repartir-se les tasques amb Vilassar de Mar. mentre els nostres veïns fan la tramitació administrativa, Premià de Mar s’encarregarà de la part més tècnica. A partir d’aquí s’implantarà una base de dades dels dos termes municipals que es podrà consultar a través dels webs municipals i que permetran fer tràmits en matèria urbanística.

Deixem alcaldia i mirem què es passa a aprovació des de l’àrea de Serveis Centrals. Aquesta àrea proposa l’aprovació de la revisió de tarifes per la concessió d’obra pública de construcció i explotació de la piscina municipal. Per la seva part, Salut Pública presenta un únic punt que és l’Aprovació del conveni de col·laboració amb l’Institut Català de la Salut per la prestació de serveis per a l’execució del programa de salut escolar.

Finalment, l’àrea d’Urbanisme, Obres Públiques i Medi Ambient presenta tres punts a aprovació. Aquests són la modificació del projecte executiu de les obres de reforma dels espais urbans i la construcció d’un aparcament soterrani i d’un local a la plaça Països Catalans, el projecte final de l’obra de la piscina coberta i sala esportiva i finalment el text refós del projecte de rehabilitació del centre cultural de l’Amistat Obrera.

L’ordre del dia del ple ordinari del mes de maig no inclou precs ni preguntes. El ple serà retransmès en directe per Ràdio Premià de Mar a partir d’un quart de vuit del vespre. Per aquest motiu no us oferirem els programes Planetari, Really Hot Country ni l’Aplec de nit.

Be the first to comment on "Avui se celebra el darrer ple ordinari de l’actual legislatura"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »