El bon moment del CN Premià amença l’Elx en busca de l’ascens (19-9)

El Club Natació Premià va guanyar el Marbella 19 a 9 i ara depen de si mateix per aconseguir l’ascens a Primera Catalana.

L’equip premianenc de waterpolo ha arribat a les dues últimes jornades de lliga amb totes les opcions sobre la taula. Els de Xavi Julià van guanyar la primera de les tres finals que li queden a la Segona Estatal i dissabte van superar el Marbella per 19 gols a 9 amb una efectivitat màxima de cara a gol i una bona feina defensiva. Va ser la sisena victòria seguida dels premianencs, que sumen 45 punts, estan empatats a amb l’Elx i són a un punt de la segona plaça. El jugador Mateus Finizola es mostrava content per la última victòria i assegura que l’equip haurà de fer una passa endavant per guanyar l’Elx a domicili.

Amb el triomf, el Premià ha entrar de ple en la lluita per la segona posició, que dóna l’ascens a Primera Estatal. Els de Julià depenen de si mateixos per aconseguir-la, perquè dissabte vinent visiten la piscina de l’Elx, amb qui estan empatats a punts, i si guanyen, s’ho jugaran tot a casa contra el Màlaga, que ara és segon, només un punt per sobre.

Escolta les paraules del tècnic, Xavi Julià

Recupera l’entrevista de Clara Pàmies a Mateus Finizola, jugador del CN Premià

Fotos: Carles Solé

Translate »