Bona assistència de públic en l’acte de presentació de la Festa Major 2013 a l’Amistat

Crònica de la presentació de la Festa major 2013

Descarrega’t la crònica

Cartell de la Festa Major 2013

Cartell de la Festa Major 2013

250 persones es van aplegar divendres a l’espai l’Amistat per assistir a l’acte de presentació de les novetats de la Festa Major 2013. Un dels elements més esperats era el cartell de la Festa escollit a partir d’un concurs públic. Finalment va ser escollit el treball de Mariona Mayol. La mateixa autora va explicar en l’acte com va crear aquest cartell que representa les instruccions per a posar-se un turbant o un faixa, depenent si s’és pirata o premianenc.

A banda del cartell, en l’acte de divendres es van presentar també altres novetats de la Festa Major d’enguany, com ara el nou web, que es presenta com a totalment interactiu i dinàmic, els nous articles de  marxandatge, com ara banderes pirates i premianenques, faixes de premianenc i turbants de pirata; un pòster que representa totes les figures de la Festa Major, o el disseny de les ja tradicionals samarretes, arracades i collarets.

Pel que fa a les novetats que presenta el programa cal destacar la data del desembarcament, que es farà el dia 10 de juliol, un dia després del pregó, i actes nous com ara el “Ball Pendó” pensat per a persones de la franja d’edat compresa entre els 40 i els 50 anys o els actes pensats per a la gent gran, com  el  “Quinto Pirata” i una gincana. També hi haurà un acte premianenc que precedirà el Desembarcament.

Una altra de les dades que es va donar a conèixer van ser els principals concerts que hi haurà durant els dies de la festa. Entre aquests destaquen les actuacions de Microguagua, El Veïnat, Sr. Wilson, La Banda del Drac, Premia Space, Kaiz, o Pirat’s Sound Sistema. A banda d’aquestes formacions es compta com és tradicional amb actuacions de DJ a la Haima de la platja i les actuacions habituals al Campament Pirata, al ball de Gala o al Festival-In.

A l’hora dels parlaments, el regidor de Festes, Eloi Maristany, va agrair la tasca feta pels voluntaris en la preparació de la festa major i als seus companys de l’Equip de Govern el que va qualificar d’esforç econòmic perquè la festa major compti amb el mateix pressupost que l’any anterior.

L’alcalde Miquel Buch va cloure l’acte de presentació de la festa i també va tenir unes paraules pels voluntaris actuals, però molt especialment pels ha fet possible la festa Major dels Pirates i els premianencs des del seu origen. Miquel Buch va cloure l’acte de presentació de la festa agraint als voluntaris la seva participació i desitjant que els actes es gaudeixin en un ambient de civisme.

Recordem que la Festa major 2013 tindrà lloc entre els dies 9 i 14 de juliol.

Be the first to comment on "Bona assistència de públic en l’acte de presentació de la Festa Major 2013 a l’Amistat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »