Buch celebra l’anada al Parlament, però confia més en la feina “de portes endins”

La delegació premianenca que va reunir-se amb els grups al ParlamentLa delegació premianenca que va reunir-se amb els grups al Parlament

Miquel Buch ha tornat a mostrar-se avui optimista respecte el futur de l’escola Mar Nova, tot i que no tant per l’efecte de la visita al Parlament com per la feina de despatxos que s’està fent i la unitat de partits i societat civil premianenca. L’alcalde ha qualificat d’”episodi positiu” l’expedició i la resposta dels grups parlamentaris (tot i que s’ha mostrat sorprès per les manifestacions de la Carme Forcadell) però ha recordat que ell és més de trobar solucions que de fer tuits i pancartes:

Recordem que els grups que ahir es van reunir amb la delegació premianenca es van comprometre a subscriure un document que traslladarà a Ensenyament totes les reclamacions premianenques més la d’una moratòria. Miquel Buch ha justificat d’altra banda la seva absència en un compromís previ (el lliurament d’una medalla a una premianenca que ha fet 100 anys) i la de la regidora d’ensenyament en la vaga de trens.

Per la seva banda, els pares s’han felicitat dels compromisos expressats pels grups, per la presidenta de la cambra i per la Comissió d’Ensenyament. Jaume Mora parlava ahir de nou en nom del col·lectiu després de la matinal al Parc de la Ciutadella:

En un altre ordre de coses aquest matí l’AMPA de l’escola ha comunicat per Twitter que ahir van conèixer l’equip directiu pel curs que ve i han afirmat, textualment, que els va “causar bona impressió”.

Escolta la peça sencera:

Translate »