Buch i Mas coincideixen a prioritzar l’atenció a les persones a l’hora de fer balanç i assenyalar reptes en la presentació del candidat premianenc

Miquel Buch amb el seu equip de regidors a l'acte d'ahir

Miquel Buch amb el seu equip de regidors a l’acte d’ahir

Miquel Buch es va presentar públicament ahir al vespre com a candidat de CiU a renovar l’alcaldia de Premià de Mar en les eleccions municipals del 24 de maig en un acte que comptava amb la presència del president de CDC i de la Generalitat, Artur Mas. Buch va fer un repàs a la tasca de govern de la darrera legislatura, incidint de manera especial en els aspectes d’atenció a les persones, un tret que també va destacar el president Mas en el seu parlament:

Artur Mas va dir que els resultats de les eleccions municipals del 24 de maig donarien la mida de la força del procés sobiranista de Catalunya. Sobre el candidat premianenc, el president de la Generalitat va lloar les seves aptituds com a persona, va dir, treballadora, propera, sensible, honesta, i eficaç.

Escolta la crònica de l’acte:

Descarrega

2 Comments on "Buch i Mas coincideixen a prioritzar l’atenció a les persones a l’hora de fer balanç i assenyalar reptes en la presentació del candidat premianenc"

  1. andreu | 2015-02-06 at 15:35 |

    En línees generals, s’ha de reconèixer que han treballat, i han treballat molt i bè, s’ha de reconéixer tambè, que les relacions del senyor Buch, així com la seva experiència, son molt importants per Premià de Mar i nosaltres els premianencs. els hi desitjo molta sort a ell i al seu consistori !!!

  2. Jo Andreu, això que dius no ho sé veure. Si em pots posar exemples de les coses que han fet bé i de l’impacte de les relacions i l’experiència del senyor Buch en el poble, t’ho agrairé i segur que els altres lectors també. Salut!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »