▶️Busquen més mans per a treballar als horts socials

Imatge dels horts solidaris. Imatge: ajuntament de Premià de Mar.Imatge dels horts solidaris. Imatge: ajuntament de Premià de Mar.

Es busquen persones que vulguin treballar a l’espai de conreu dels horts solidaris de Premià de Mar. L’any passat aquest espai es va ampliar dels 1000 als 4500 m2 i els seus responsables es troben ara amb que calen més mans per a treballar-lo atenent al volum de les collites. Fins ara eren persones derivades dels serveis socials qui treballaven aquests terrenys, però d’ara endavant s’obre al conjunt de la població donant compliment, també, a una moció d’ERC. Imma Morales és la regidora de Serveis Socials de Premià de Mar.

Segons informa l’Ajuntament, a canvi de les hores dedicades, aquests ciutadans rebran una part dels productes recollits mentre que el gruix de la collita es fa arribar al DISA. Recordem que aquests horts formen part d’un projecte de l’Àrea d’Atenció Social de l’Ajuntament i Càritas de Sant Cristòfol. Les persones interessades s’han d’adreçar a la Parròquia de Sant Cristòfol.

Translate »