Campanyes arreu de la comarca per aturar la Covid-19

Imatge de la campanya mataronina

Els consistoris maresmencs treballen aquests dies per conscienciar la ciutadania dels perills de la Covid-19. A la capital, a Mataró, s’ha engegat la campanya “Aturar el Virus és responsabilitat de Tothom”. Es fa referència a les més de 900 persones que s’han contagiat de coronavirus a Mataró de les  que més de 100 han perdut la vida. Per això, es recalca l’ús de la mascareta, la higiene de mans, la distància social i evitar aglomeracions.

I a Vilassar de Mar, el consistori ha engegat una campanya per demanar a bars i restaurants que compleixin les mesures de seguretat per contenir la propagació del coronavirus. Mantenir una distància de dos metres entre taules, que no es programin concerts ni espectacles i que no es permetin les reunions de més de 10 persones al voltant de la mateixa taula.

Tot plegat, mentre les autoritats sanitàries asseguren la situació global de la pandèmia millora a Catalunya. Afirmen que els rebrots estan en fase de control i que la tendència va a la baixa, però que no val confiar-se.

Translate »