Cano torna a encapçalar la llista de Ciutadans: “Premià de Mar reuneix les millors condicions per viure-hi, però falta un govern que s’ho cregui”

Josep Maria Cano (dret, al centre) envoltat de companys del partitJosep Maria Cano (dret, al centre) envoltat de companys del partit

Ciutadans ja ha fet saber el nom del cap de llista a les municipals del maig, que tornarà a ser l’actual portaveu al ple Josep Maria Cano. Fins ahir la formació taronja premianenca, a diferència de la resta de partits, no havia donat pistes sobre la candidatura. Cano, que també és diputat al Parlament, ha assegurat que Premià de Mar “reuneix les condicions per ser una de les millors ciutats on viure” i que el que necessita “és un govern que s’ho cregui”:

Respecte del seu equip ha indicat que “hi ha perfils professionals capaços d’assumir responsabilitats a les diferents àrees municipals” i i entre ells “economistes i professionals de l’enginyeria, de l’arquitectura, del món de l’esport i de la cultura”. Qui no estarà entre aquestes persones és l’actual regidor David Expósito, perquè serà el cap de llista de la formació a Premià de Dalt, com va transcendir també ahir dilluns.

Translate »