Cap de setmana de Festa Major Petita amb activitats a l’Amistat i a la plaça dels Països Catalans

ACTIVITATS CARNAVAL/FESTA MAJOR D’HIVERN

Avui divendres, Sopar-ball de Carnaval a partir de les 9 del vespre a l’Espai l’Amistat amb l’orquestra Sons de Nit.

Dissabte 18 de febrer. A les 7 de la tarda i a l’espai de l’Amistat: Despertar dels PENJACULPES i Posem a caldo! Amb els Versots 2012. A continuació ‘Beu-te el caldo!’.

A les 11 de la nit es farà la ‘Tabalada cap al ball’ des de la plaça dels Països Catalans ia  2/4 de 12 començarà el Ball de Carnaval a l’Espai de l’Amistat. Hi haurà concurs de disfresses amb premis. La inscripció es podrà fer el mateix dia. El preu de l’entrada és de 3€ amb disfressa i de 5€ sense disfressa.

Passem ja a les activitats de diumenge que començaran amb el Carnaval infantil que es farà a les 12.00 del migdia davant de l’Espai l’Amistat. En cas de pluja es farà dins de l’Amistat. A la 1 del migdia es farà el Ball de la Disfressada que compleix ja 5 anys des de la seva recuperació. El ball es farà a la plaça dels Països Catalans i, en cas de pluja, a l’Espai l’Amistat.

I ja a la tarda, a partir de les 5 es farà la Rua de Carnaval que arriba ja a la 26ena edició. La rua sortirà a les 5 de la tarda des de la plaça Joan Corominas i acabarà a la plaça dels Països Catalans.

Els actes estan organitzats des de la Regidoria de Festes i la Comissió Fem Gran la Petita amb la col·laboració de diverses entitats de la ciutat.

A banda del Carnaval, aquest divendres tenim altres activitats  a la ciutat. La secció de Premià de Mar del sindicat únic de la CNT porta aquest divendres el catedràtic d’Estructura Econòmica de la Universitat Ramon Llull de Barcelona, Santiago Niño Becerra que dictarà la conferència titulada ‘Més enllà del crash. Apunts per a una crisi’. L’acte tindrà lloc a les 7 de la tarda a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras.

D’altra banda tenim també nova sessió de cinema dins del cicle ‘Fora de joc’ dels Amics d’Alan Smithee. Aquest divendres la pel·lícula serà  ‘The Devil and Daniel Johnston’. També es presentarà el nou curtmetratge dels Amics d’Alan Smithee. La projecció es farà a les 8 del vespre al local de Cooperativa Gafarrons al carrer Marina nº 39.

Avancem fins el divendres 24 de febrer perquè aquell dia a les 9 del vespre, i en el marc del 40è aniversari de la Coral l’Amistat de Premià de Mar i dins de la I Temporada de Música Clàssica, la Coral i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament ha organitzat el concert “CLASSICISME SIMFÒNIC”. L’orquestra Barcelona Filarmonia sota la direcció de Daniel Antolí interpretarani obres de Mozart i Haydn a la sala gran de l’espai de l’Amistat. La presentació del concert serà a càrrec de Joan Vives.

La venda d’entrades es fa a la taquilla de L’Amistat tots els dilluns i dijous de 18 a 21h a 14€. El dia del concert l’entrada valdrà 16€.


EXPOSICIONS


A les 8 del vespre d’avui s’inaugura a la sala Premiart del carrer de Sant Antoni l’exposició ‘Racons particulars, patis i eixides de Premià de Mar’ amb pintures del premianenc Joan Sòria. La mostra, que estarà oberta fins el 26 de febrer, la podem visitar de dimarts a dissabte de 6 de la tarda a 8 del vespre i dissabtes i diumenges d’11 del matí a 2 del migdia. Organitza l’Associació d’Artistes Plàstics de Premià de Mar.

La secció Secció Premià d´Òmnium Cultural, amb el suport de l´Ajuntament de Premià de Mar presenta fins el 29 de febrer una exposició de pintures i fotografies de Salvador Moragas i Botey. La mostra, ubicada a la biblioteca Martí Rosselló, és un muntatge a càrrec dels membres de l’AECC Joan Gómez i Esther de Prades.

El Museu de l’Estampació presenta una exposició de troballes arqueològiques de Premià de Mar on trobem elements des de l’època ibèrica fins a l’antiguitat tardana.

I també al Museu tenim l’ocasió de visitar la mostra ‘Despulles il·luminades’ de l’artista multidisciplinar Mariaelena Roqué. L’horari de visites al Museu és de dimarts a diumenge d’11 del matí a 2 de la tarda i els dijous de 4 de la tarda a 7 del vespre            

Be the first to comment on "Cap de setmana de Festa Major Petita amb activitats a l’Amistat i a la plaça dels Països Catalans"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »