Bàsquet

Cap de setmana negre: derrotes l'AB Premià, el CN Premià i el Cover Premià

Carles Sole

Planetari dimecres 06 d’abril

Derrota a casa l’AB Premià  davant el Castellar (67- 72); també pel CN Premià contra el Rubí (5-7) i finalment també va caure el Cover Premià per 0-3 davant el totpoderós líder l’Hospitalet Bellsport. L’AB Premià i el CN Premià tenen complicada la permanència, mentre que el Cover Premià ha de sumar una victòria per estar l’any vinent a 1a Nacional A.

L’AB Premià va entrar a l’últim període amb empat a l’electrònic davant el Castellar, en la 26a jornada de lliga del grup 2 de Copa Catalunya Masculina. Però en aquest últim període, els del Vallès van agafar un avantatge definitiu al marcador. Al final, derrota pel conjunt de Rafa Perdiguero: 67-72. Els premianencs són cuers amb 5 victòries i 21 derrotes, i necessiten una carambola per salvar-se. Aquest dissabte, Vic – AB Premià (8è classificat amb 13 vìctòries i 13 derrotes).

El CN Premià tampoc va poder imposar-se al Rubí, i va acabar sucumbint per 5-7. Els premianencs van tenir avantatge en els dos primers períodes ja que van anar al descans amb 4-1 favorable al marcador. Però els dos últims períodes se’ls va endur el Rubí, que va despertar i va certificar una victòria per 5 a 7 i se situa com a 3r classificat a la 2a divisió estatal masculina. El Premià és 9è amb 12 punts, en zona de descens, i es troba a 3 de la salvació. Aquest dissabte els de Joan Colomer visiten el Sallent, rival directe (10è classificat amb 12 punts).

Tampoc va poder sumar el Cover Premià, que va perdre a casa per 0-3 davant l’Hospitalet Bellsport. Els premianencs ho van intentar i fins i tot van arribar al descans amb 0-0, però a la segona part el líder, l’Hospitalet, va aconseguir marcar els 3 gols i sumar els 3 punts. Els d’Oscar Larrotcha segueixen 5ns amb 38 punts i es troben a la zona tranquil·la de la taula. El conjunt premianenc no tindrà partit de nou fins d’aquí 3 setmanes, concretament fins el dia 30 d’abril, setmana en la que l’equip reb`r el Ripollet.

Parlem amb protagonistes dels 3 equips al Planetari de dimecres 6 d’abril de 2011.