Càritas prepara una festa solidària a la plaça de l’Ajuntament els dies 10 i 11 d’abril

Cartell que anucia la festa solidària

Càritas de la parròquia de Sant Cristòfol de Premià de Mar prepara una festa solidària a la ciutat pel cap de setmana dels dies 10 i 11 d’abril. Càritas es mobilitza d’aquesta manera per poder fer front a l’increment de demanda d’ajuts que reben com a conseqüència de la crisi. Des d’aquest moment Càritas recull elements per formar una tómbola solidària per a la festa, a banda del seus sistemes habituals de recollida de diners, roba i aliments.

Dissortadament els efectes de la crisi econòmica afecta de manera directa cada vegada a més gent i és per aquest motiu que tota iniciativa destinada a pal·liar aquests efectes és sempre benvinguda.

La iniciativa més immediata que ens arriba des de la societat civil la dirigeix Càritas de la parròquia de Sant Cristòfol que organitza una festa solidària pel cap de setmana dels dies 10 i 11 d’abril. La festa servirà per recollir diners però per la seva preparació cal que ens mobilitzem ja amb aportacions, bé econòmiques o bé en forma de roba o aliments per omplir les tómboles i els dinars solidaris que s’hi faran.

Be the first to comment on "Càritas prepara una festa solidària a la plaça de l’Ajuntament els dies 10 i 11 d’abril"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »