CiU de Premià de Mar llença l’eslògan ‘Imagina Premià’ en la presentació de Miquel Buch com a candidat a la reelecció

Miquel Buch ahir al centre cívic durant la presentació

“Imagina Premià” és el primer eslògan de Convergència i Unió per a les eleccions municipals del 22 de maig. La presentació de Miquel Buch com a candidat a la reelecció va ser l’acte on es va donar a conèixer aquesta campanya que busca la participació dels premianencs. Amb la presència del secretari general adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya, Oriol Pujol, Miquel Buch va ser l’encarregat de presentar la campanya. Per a aconseguir aquest objectiu, la federació nacionalista ha posat en marxa el lloc web Imagina Premià perquè els ciutadans facin arribar les seves propostes.

L’agrupació local de Convergència i Unió va presentar ahir Miquel Buch com a candidat a les eleccions municipals del 22 de maig. L’acte va significar l’inici de la precampanya electoral per part de la federació nacionalista, ja que també va servir per a presentar el seu primer eslògan: Imagina Premià. L’objectiu és demanar la participació dels premianencs preguntant-los com imaginen el Premià del futur. Ho explica el candidat convergent a l’alcaldia i actual alcalde, Miquel Buch. Els premianencs poden entrar al web http://www.imaginapremia.info per a enviar les seves propostes.

Tot això pel que fa a la precampanya. Pel que fa al candidat, Miquel Buch va voler dedicar uns moments del seu discurs a exposar els seus motius per a acceptar encapçalar de nou la llista de Convergència i Unió a les eleccions municipals. El balanç dels darrers quatre anys de govern municipal va ser un dels arguments de Miquel Buch per a defensar la feina de Convergència i Unió. Buch es va centrar en les infraestructures posant l’accent en com l’Ajuntament ha gestionat els problemes sorgits en les obres de l’Amistat.

El secretari general adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya, Oriol Pujol, va ser present a l’acte per donar suport a Buch. Per Pujol, Buch compta amb dues característiques imprescindibles per a ser alcalde. L’actitud positiva va ser un dels temes recorrents durant la presentació i tant Buch com Pujol es van comprometre a fer una campanya constructiva sense parlar de l’oposició. Oriol Pujol va posar com a exemple l’actitud del grup socialista en el darrer ple de pressupostos.

En la mateixa línia, Miquel Buch va exemplificar aquest compromís de fer una campanya constructiva acusant altres partits premianencs d’arribar a l’extrem de mentir en les seves declaracions.

La presentació de Miquel Buch com a candidat a la reelecció es va fer a la sala d’actes del Centre Cívic amb l’assistència de més d’un centenar de militants i simpatitzants.

Premià Notícies divendres 18 de febrer

Be the first to comment on "CiU de Premià de Mar llença l’eslògan ‘Imagina Premià’ en la presentació de Miquel Buch com a candidat a la reelecció"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »