CiU proposa mesures pel peatges que beneficiïn els maresmencs que s’han de desplaçar a treballar a Barcelona

Accés al peatge de la C-32 a Premià de Mar

CiU del Maresme va presentar ahir en roda de premsa les seves propostes en matèria de peatges per a l’autopista C 32 en el seu pas pel Maresme. Els convergents proposen introduir mesures que beneficiïn aquells veïns de la comarca que s’han de desplaçar a treballar a Barcelona. També proposen que el peatge sigui gratuït pels maresmencs que fan viatges intercomarcals. CiU del Maresme confia en que s’assoleixi un acord entre totes les forces en matèria de mobilitat a la comarca.

CiU del Maresme presentava ahir en roda de premsa a Mataró les seves propostes respecte a un punt concret, tot i que molt sensible, del que es planteja en el document de la comissió de Mobilitat. CiU parlava dels peatges de la C32 i d’entrada plantejava propostes diferents a les que en principi es proposa des del Consell Comarcal.

CiU no està tampoc conforme amb la gratuïtat absoluta de la C32 ja que consideren que podria col·lapsar la via. El que sí proposen es que l’actual autopista sigui gratuïta pels desplaçaments intercomarcals dels habitants de la comarca.
Demanat sobre el seu punt de vista respecte al Planari d’avui i les possibilitats d’aconseguir un acord, Xavier Badia s’ha mostrat més optimista que no pas l’Alfons Barreras.

La reunió del Consell d’Alcaldes del Consell Comarca tractarà també la presentació dels treballs  de l’estesa de fibra òptica del Maresme.

Be the first to comment on "CiU proposa mesures pel peatges que beneficiïn els maresmencs que s’han de desplaçar a treballar a Barcelona"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »